Natuurmonumenten

Je reageert op de vacature

Manager Interne Audit

Ons privacybeleid

Om vacatures bij Natuurmonumenten zo goed mogelijk in te kunnen vullen, vragen wij u om uw persoonsgegevens, CV en motivatie voor de betreffende functie te uploaden. Dit stelt Natuurmonumenten in gelegenheid met kandidaten te communiceren en hen te evalueren op hun vaardigheden, potentie, geschiktheid en talenten voor de openstaande functie.

Uw persoonsgegevens worden door Natuurmonumenten verwerkt ten behoeve van het aangaan van een mogelijke arbeidsovereenkomst met Natuurmonumenten. Wij bewaren uw gegevens tot 4 weken nadat de sollicitatieprocedure is beëindigd.

Natuurmonumenten zorgt voor passende beveiliging van uw persoonsgegevens, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en conform de huidige stand van techniek en geldende standaarden. Alleen medewerkers voor wie het noodzakelijk is, hebben toegang tot uw persoonsgegevens. Alle medewerkers van Natuurmonumenten hebben een geheimhoudingsplicht.

Natuurmonumenten zet de tool Easycruit in om het wervingsproces efficiënt uit te voeren. Easycruit is een service in de cloud die door Visma is ontwikkeld en via Raet Youforce door ons wordt gebruikt. De bedrijven die deel uitmaken van de Visma-groep en hun onderaannemers voor IT-diensten hebben voor het verzorgen van de dienst mogelijk toegang tot de persoonsgegevens van sollicitanten. Met deze onderaannemers heeft Visma overeenkomsten gesloten om de privacy van gegevens te waarborgen overeenkomstig de toepasselijke privacywetgeving. Onderaannemers die zich buiten de EU bevinden zijn gehouden aan de doorgifteregelingen die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd. Natuurmonumenten heeft met Raet, een Visma bedrijf, een verwerkersovereenkomst gesloten om de privacy van gegevens te waarborgen overeenkomstig de toepasselijke privacywetgeving (de AVG, die met ingang van 25 mei 2018 van kracht is).

Sollicitanten kunnen op elk moment contact opnemen met de afdeling HR van Natuurmonumenten (via solliciteren@natuurmonumenten.nl) om hun recht uit te oefenen op inzage, rectificatie of wissen van hun persoonsgegevens, om bezwaar te maken tegen de verwerking daarvan en om het recht op gegevensoverdraagbaarheid uit te oefenen. Daarnaast hebben kandidaten het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit met betrekking tot de verwerking van hun persoonsgegevens.

Ik ga akkoord met dit privacy statement.

Reeds geregistreerd?